Are you over 18 and want to see adult content?
More Annotations

A complete backup of poradnikprzedsiebiorcy.pl

A complete backup of stocksfinance.net

A complete backup of gravesgilbert.com

A complete backup of supermercadosbh.com.br

A complete backup of india-briefing.com

A complete backup of thespectacularspider-girl.tumblr.com

A complete backup of kanada-rundreisen.com

A complete backup of textilscreens.de
Favourite Annotations

A complete backup of https://wishesmessages.com

A complete backup of https://welbilt.com

A complete backup of https://landlords.org.uk

A complete backup of https://jibbigo.in

A complete backup of https://istoryboard.pro

A complete backup of https://videocanals2.ru

A complete backup of https://loogic.com

A complete backup of https://leadmlmsoftware.com

A complete backup of https://cryptoprofits.com

A complete backup of https://airdna.co

A complete backup of https://dirtycoast.com

A complete backup of https://gazettelabo.fr
Text
Burada - Ücretsiz)
ÇÖZÜLDÜ
15 Şubat 2017. #1. Merhaba, A8i Quad 4.4 sürümü bulunan cihazınızı 5.1 yapmak için; Öncelikle bios klasörü içinde bulunan dosyaları bir Sd karta atmamız gerekiyor, Sd kartı cihazınıza takın. sonrasında OTG kablosu klavyeyi cihazınıza bağlayınız. cihazınız açılırken klavyeden sürekliÇÖZÜLDÜ
Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 IMEI Repair İşlemi ve Anlatımı. Çözüldü. Xiaomi Redmi Note 8 IMEI Repair İşlemi ve Anlatımı. Konbuyu başlatan. Soulfly. Başlangıç tarihi. 30 Ekim 2019. 94,160.ÇÖZÜLDÜ
1.bootloader kapanacağını yazmıştım. 2.sürüm denenmiştir sizde olmadıysa cihazda öncesinde yüklü olan sürümü yüklemenizde fayda var. 3.nv bozuk telefona yapmışsanız düzelmeyebilir eftden sağlam nv yazın. 4. cihazın merlin global olduğuna emin olun. 5. neden kilitlendiğini açıklamıştım bir kez daha yazayım. pmt STOCK ROM - CASPER VIA V6X ROM 12.08.2015 Casper VIA V6X 12.08.2015 Orijinal Rom Yazılım Yükleme Aracı Sürücüler Kurulum AçıklamasıÇÖZÜLDÜ
Şimdi cihazınızı kapatınız ve "Maui META ver 10.1816.0.01" bu sürümü açınız. Cihaz kapalı iken sağda aşağıda "Connect" diyoruz ve cihazı bağlıyoruz. Cihazınızı okuduktan sonraki işlem IMEI Repair, aşağıdaki videoyu izleyerek yapabilirsiniz, en kolay kısım zaten.ÇÖZÜLDÜ
Windows Phone 8.1 Yazılım Yükleme Yöntemi Uyarı! Telefonunuzdan Ayarlar -> Yedekleme -> bölümünden Uygulamalar+Ayarlar -> Şimdi yedekle yapmayı unutmayın. Hafıza kartı desteği olan cihazlarda işlem sırasında hata almamak için hafıza kartını mutlaka çıkaralım. Bilgisayarınızda Windows 7 ve YARDIM - BOOTLOADER KILIDI KAPALI TELEFONA EDL MOD …TRANSLATE THISPAGE
Benzer konular. Huawei P Smart (FIG-LX1) Data Recovery ve Bootloader Kilidi Açma Yardımı. Çözüldü Ekran Kilidi Unutulan Meizu Note 8 Format Atma / Bootloader Açma. Yardım Xiaomi Mi 9T Pro Bootloader Kilidi Kapalı - IMEI Repair Sorunu. Xiaomi Redmi Note 8 Pro Bootloader Kilidi Kapalı. Bilgi Huawei Tüm Cihazlar için BootloaderKilidi
ROOT - SAMSUNG GALAXY J5 PRO SM-J530F U6 …TRANSLATE THIS PAGE Çevrimdışı. 8 Ocak 2020. #1. Samsung Galaxy J5 Pro SM-J530F U6 Android 9.0 Yetkisiz Root. Görseli görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. Bu root dosyası izin veya magisk manager apk yüklemenize gerek yoktur, Root gizlidir ana uygulamalarda görünmez. Root dosyasını odin ap den veya z3x box ROOT - SAMSUNG GALAXY A50 SM-A505FN U4 ANDROID …TRANSLATE THIS PAGE Samsung Galaxy A50 SM-A505FN U4 Android 9.0 TWRP + Root + Magisk İşlemi nasıl yapılır onu anlatacağım. 1) Cihazınızda RMM Kilidi varsa Chimerala öncelikle. KnoxGuard yapıyoruz. Sonradan RMM Unlock yapıyoruz. 2) Aşadaki verdiğim dosyada "TWRP" İsimli Olan CUSTOM ROM - XIAOMI REDMI 9 (LANCELOT) IMEI …TRANSLATE THIS PAGE Xiaomi Redmi 9 (lancelot) IMEI Repair ENG Firmware SP Flash Tool (İlkBurada - Ücretsiz)
ÇÖZÜLDÜ
15 Şubat 2017. #1. Merhaba, A8i Quad 4.4 sürümü bulunan cihazınızı 5.1 yapmak için; Öncelikle bios klasörü içinde bulunan dosyaları bir Sd karta atmamız gerekiyor, Sd kartı cihazınıza takın. sonrasında OTG kablosu klavyeyi cihazınıza bağlayınız. cihazınız açılırken klavyeden sürekliÇÖZÜLDÜ
Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 IMEI Repair İşlemi ve Anlatımı. Çözüldü. Xiaomi Redmi Note 8 IMEI Repair İşlemi ve Anlatımı. Konbuyu başlatan. Soulfly. Başlangıç tarihi. 30 Ekim 2019. 94,160.ÇÖZÜLDÜ
1.bootloader kapanacağını yazmıştım. 2.sürüm denenmiştir sizde olmadıysa cihazda öncesinde yüklü olan sürümü yüklemenizde fayda var. 3.nv bozuk telefona yapmışsanız düzelmeyebilir eftden sağlam nv yazın. 4. cihazın merlin global olduğuna emin olun. 5. neden kilitlendiğini açıklamıştım bir kez daha yazayım. pmt STOCK ROM - CASPER VIA V6X ROM 12.08.2015 Casper VIA V6X 12.08.2015 Orijinal Rom Yazılım Yükleme Aracı Sürücüler Kurulum AçıklamasıÇÖZÜLDÜ
Şimdi cihazınızı kapatınız ve "Maui META ver 10.1816.0.01" bu sürümü açınız. Cihaz kapalı iken sağda aşağıda "Connect" diyoruz ve cihazı bağlıyoruz. Cihazınızı okuduktan sonraki işlem IMEI Repair, aşağıdaki videoyu izleyerek yapabilirsiniz, en kolay kısım zaten.ÇÖZÜLDÜ
Windows Phone 8.1 Yazılım Yükleme Yöntemi Uyarı! Telefonunuzdan Ayarlar -> Yedekleme -> bölümünden Uygulamalar+Ayarlar -> Şimdi yedekle yapmayı unutmayın. Hafıza kartı desteği olan cihazlarda işlem sırasında hata almamak için hafıza kartını mutlaka çıkaralım. Bilgisayarınızda Windows 7 ve YARDIM - BOOTLOADER KILIDI KAPALI TELEFONA EDL MOD …TRANSLATE THISPAGE
Benzer konular. Huawei P Smart (FIG-LX1) Data Recovery ve Bootloader Kilidi Açma Yardımı. Çözüldü Ekran Kilidi Unutulan Meizu Note 8 Format Atma / Bootloader Açma. Yardım Xiaomi Mi 9T Pro Bootloader Kilidi Kapalı - IMEI Repair Sorunu. Xiaomi Redmi Note 8 Pro Bootloader Kilidi Kapalı. Bilgi Huawei Tüm Cihazlar için BootloaderKilidi
İSTEK - GENERAL MOBILE E-TAB 4 LOLLIPOP ROM İstek General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. İstek. General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. Konbuyu başlatan. Code7. Başlangıç tarihi. 14 Ağustos 2020. 7,984. HOMETECH HT BOOK 14B DRIVER www.yavuzcakar.com. Çevrimiçi. 2 Şubat 2017. #1. Hometech HT Book 14B Driver. Driver indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Bağlantıyı görüntülemek için SP TOOL ILE SIFIRLAMADAN SONRA TELEFON AÇILMIYOR Yaş. 22. Çevrimdışı. 13 Mayıs 2021. #1. Arkadaşlar merhaba Casper E1 telefonumu sp tool ile flashlamadan önce tool dl image fail diye bir hata veriyordu logo gidip geliyordu vs. SP Tool ile sıfırlamaya kalktım komple yükledi OK işareti geldi bataryayı cıkardım sonra acmaya calıstım fakat herhangi bi tepki yok aynıtelefondan
STOCK ROM - CASPER VIA V6X ROM 12.08.2015 Casper VIA V6X 12.08.2015 Orijinal Rom Yazılım Yükleme Aracı Sürücüler Kurulum Açıklaması STOCK ROM - GENERAL MOBILE E-TAB 3 ROM …TRANSLATE THIS PAGE Stock Rom. General Mobile e-Tab 3 Rom 2014.05.30 Tarım Bakanlığı. Konbuyu başlatan. Paradox. Başlangıç tarihi. 3 Ocak 2017. 17,846. Etiketler. android e-tab 3 firmware general mobile e-tab 3 rom tarım bakanlığı yazılım. YARDIM - VESTEL V TAB 1041 SES SÜRÜCÜSÜ 25 Eylül 2020. #1. Merhaba, Kocaeli Belediyesi'nin dağıttığı Vestel V Tab 1041 model tablet bilgisayarı kullanıyorum. Bilgisayara format attığımda, format atmadan önceki haliyle bilgisayara uyumlu ses sürücüsünü kaybettim. Bu modele uyumlu ses sürücüsünü bulmak için internette neredeyse her yere baktım; ancak bulamadım. STOCK ROM - AIDATA ALIM TABLET (ADT1061) ROM - …TRANSLATE THIS PAGE Aidata Android 11 FRP (Yazılım Düşürme) Stock Rom Aidata Alim Tablet ADT1061 Dokunmatik Sorununu Çözen Stock Rom. Bilgi Aidata Alim Tablet Mobil Veri Bağlantı Ayarı Kılavuzu. Bilgi Aidata Alim Tablet Kullanma Kılavuzu. Bilgi Aidata Alim Tablet (ADT1061) Rom Yükleme - Aidata Alim Tablet (ADT1061) Yazılım Atmak. Ana Sayfa.ÇÖZÜLDÜ
Dostum fastboot rom indirmelisin forumda mevcut konular ve bir kaç farklı rom seçeneği paylaşıldı. Nasıl yapılır. Umt kredi yüklemelisin yapacağın herhangi bir işlem için 1 kredi (10 kredi) keser maliyeti ortalama 10 dolar bu yüzden işlemleri yapmadan önce kontrollerini dikkatli yapmalısın.ÇÖZÜLDÜ
Xiaomi Redmi Note 8 Board ID - 2.X.X IMEI Repair (Ücretsiz) ustalar selamlar bendeli board ıd 2.29.0 buna olurmu yazılım umt chimera eft var ddr vendora bakmadan eng rom yükledim samsung cıktı siyah ekran oluyor geriye chimera ile edlden ginko yukledim acıldı ama imei ler gitti geriye ginko yukledim acıldı ama imei yok bu yazılım kurtarırmı BILGI - AIDATA ALIM TABLET (ADT1061) ROM YÜKLEME - …TRANSLATE THISPAGE
Aidata Alim Tablet (ADT1061) Rom Yükleme - Aidata Alim Tablet (ADT1061) Yazılım Atmak ANDROID OS | MOBIL KULÜPTRANSLATE THIS PAGE Asus MeMO Pad 7 LTE (ME7530CL) Asus MeMO Pad 7 (ME70C) Asus MeMO Pad 7 (ME70CX) Asus MeMO Pad 8. Asus MeMO Pad 8 (ME581C) Asus MeMO Pad 8 (ME581CL) Asus MeMO Pad FHD 10. Asus MeMO Pad FHD 10 LTE. Asus MeMOPad HD 7.
İSTEK - GENERAL MOBILE E-TAB 4 LOLLIPOP ROM İstek General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. İstek. General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. Konbuyu başlatan. Code7. Başlangıç tarihi. 14 Ağustos 2020. 7,940. UPGRADE - OCTOPLUS SAMSUNG SOFTWARE V2.8.2 ÇIKTI 29.08.2019 Octoplus Samsung Software v2.8.2! Octoplus SamsungSoftware v2.8.2 Release Notes: Added support for the following devces: SM-A105FN - added Read Codes, Read/Write Security, Read/Write EFS, Read/Write Cert, Repair IMEI, Repair Network, Write Firmwares, ReadPIT SM-A202F -
STOCK ROM - GENERAL MOBILE E-TAB 3 ROM …TRANSLATE THIS PAGE Stock Rom. General Mobile e-Tab 3 Rom 2014.05.30 Tarım Bakanlığı. Konbuyu başlatan. Paradox. Başlangıç tarihi. 3 Ocak 2017. 17,739. Etiketler. android e-tab 3 firmware general mobile e-tab 3 rom tarım bakanlığı yazılım. İSTEK - XIAOMI MI 9T İÇIN ENG ROM VE QCN - MOBIL …TRANSLATE THISPAGE
Xiaomi Mi 9T İçin ENG Rom ve QCN Dosyası. hocam kredı aldım herseyı cozdum ama efs resetleyemedım eng rom yukledıkten sonra cıhaz acıldı *#06# yaptım ımeı ler yok bende efs resetlenmıstır dedım dırek ımeı yazdım gsm tool dan ımeı yazdım ama sebeke yok twrp yuklım dedım cıhaz acılmadı yukleyınce bende tekrardan umt ıle yukleme yaptım cıhaza ama resetefs
ÇÖZÜLDÜ
the second method frp emmc the following models code: sm-a310fsm-a310fd sm-a310m sm-a310n0 sm-a310md sm-a310y sm-a510f sm-a510fd sm-a510m sm-a510md sm-a510y sm-a510yd sm-a510s sm-a510k sm-a510l sm-a710f sm-a710fd sm-a710m sm-a710md sm-a710y sm-a710s sm-a710k sm-a710l sm-g570f sm-g570fd sm-g570m sm-g570md sm-g570y sm-g610f sm-g610fd smÇÖZÜLDÜ
silivriserdar' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Reeder M7 GO cihazının stock rom ve frp sorununun nasıl çözüldüğünü paylaşacağım. Yazılımı SP Flash Tool ile yükleme yapabilirsiniz. SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1644.00.000 bu sürümü kullanabilirsiniz. Bağlantıyı görüntülemek içinizniniz yok!
BILGI - Z3X BOX BEKLENEN GÜNCELLEME GELDI HAYIRLI OLSUN Bilgi. Z3X Box Beklenen Güncelleme Geldi Hayırlı Olsun. Konbuyu başlatan. Soulfly. Başlangıç tarihi. 6 Ağustos 2019. 2,503. Meta başlık: Z3X Box Beklenen Güncelleme Geldi Hayırlı Olsun. Meta açıklama: SM-A105F: + Repair IMEI + Patch Certificate SM-A105FN: + Repair IMEI + Patch Certificate SM-A105G: + Repair IMEI + PatchÇÖZÜLDÜ
Windows Phone 8.1 Yazılım Yükleme Yöntemi Uyarı! Telefonunuzdan Ayarlar -> Yedekleme -> bölümünden Uygulamalar+Ayarlar -> Şimdi yedekle yapmayı unutmayın. Hafıza kartı desteği olan cihazlarda işlem sırasında hata almamak için hafıza kartını mutlaka çıkaralım. Bilgisayarınızda Windows 7 ve ANDROID OS | MOBIL KULÜPTRANSLATE THIS PAGE Asus MeMO Pad 7 LTE (ME7530CL) Asus MeMO Pad 7 (ME70C) Asus MeMO Pad 7 (ME70CX) Asus MeMO Pad 8. Asus MeMO Pad 8 (ME581C) Asus MeMO Pad 8 (ME581CL) Asus MeMO Pad FHD 10. Asus MeMO Pad FHD 10 LTE. Asus MeMOPad HD 7.
İSTEK - GENERAL MOBILE E-TAB 4 LOLLIPOP ROM İstek General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. İstek. General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. Konbuyu başlatan. Code7. Başlangıç tarihi. 14 Ağustos 2020. 7,940. UPGRADE - OCTOPLUS SAMSUNG SOFTWARE V2.8.2 ÇIKTI 29.08.2019 Octoplus Samsung Software v2.8.2! Octoplus SamsungSoftware v2.8.2 Release Notes: Added support for the following devces: SM-A105FN - added Read Codes, Read/Write Security, Read/Write EFS, Read/Write Cert, Repair IMEI, Repair Network, Write Firmwares, ReadPIT SM-A202F -
STOCK ROM - GENERAL MOBILE E-TAB 3 ROM …TRANSLATE THIS PAGE Stock Rom. General Mobile e-Tab 3 Rom 2014.05.30 Tarım Bakanlığı. Konbuyu başlatan. Paradox. Başlangıç tarihi. 3 Ocak 2017. 17,739. Etiketler. android e-tab 3 firmware general mobile e-tab 3 rom tarım bakanlığı yazılım. İSTEK - XIAOMI MI 9T İÇIN ENG ROM VE QCN - MOBIL …TRANSLATE THISPAGE
Xiaomi Mi 9T İçin ENG Rom ve QCN Dosyası. hocam kredı aldım herseyı cozdum ama efs resetleyemedım eng rom yukledıkten sonra cıhaz acıldı *#06# yaptım ımeı ler yok bende efs resetlenmıstır dedım dırek ımeı yazdım gsm tool dan ımeı yazdım ama sebeke yok twrp yuklım dedım cıhaz acılmadı yukleyınce bende tekrardan umt ıle yukleme yaptım cıhaza ama resetefs
ÇÖZÜLDÜ
the second method frp emmc the following models code: sm-a310fsm-a310fd sm-a310m sm-a310n0 sm-a310md sm-a310y sm-a510f sm-a510fd sm-a510m sm-a510md sm-a510y sm-a510yd sm-a510s sm-a510k sm-a510l sm-a710f sm-a710fd sm-a710m sm-a710md sm-a710y sm-a710s sm-a710k sm-a710l sm-g570f sm-g570fd sm-g570m sm-g570md sm-g570y sm-g610f sm-g610fd smÇÖZÜLDÜ
silivriserdar' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Reeder M7 GO cihazının stock rom ve frp sorununun nasıl çözüldüğünü paylaşacağım. Yazılımı SP Flash Tool ile yükleme yapabilirsiniz. SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1644.00.000 bu sürümü kullanabilirsiniz. Bağlantıyı görüntülemek içinizniniz yok!
BILGI - Z3X BOX BEKLENEN GÜNCELLEME GELDI HAYIRLI OLSUN Bilgi. Z3X Box Beklenen Güncelleme Geldi Hayırlı Olsun. Konbuyu başlatan. Soulfly. Başlangıç tarihi. 6 Ağustos 2019. 2,503. Meta başlık: Z3X Box Beklenen Güncelleme Geldi Hayırlı Olsun. Meta açıklama: SM-A105F: + Repair IMEI + Patch Certificate SM-A105FN: + Repair IMEI + Patch Certificate SM-A105G: + Repair IMEI + PatchÇÖZÜLDÜ
Windows Phone 8.1 Yazılım Yükleme Yöntemi Uyarı! Telefonunuzdan Ayarlar -> Yedekleme -> bölümünden Uygulamalar+Ayarlar -> Şimdi yedekle yapmayı unutmayın. Hafıza kartı desteği olan cihazlarda işlem sırasında hata almamak için hafıza kartını mutlaka çıkaralım. Bilgisayarınızda Windows 7 ve STOCK ROM - CASPER VIA T10 ROM V1.0.8 Casper Via T10. V1.0.8. Orijinal Rom. Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir. Rom indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üyeolunuz.
İSTEK - GENERAL MOBILE E-TAB 4 LOLLIPOP ROM İstek General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. İstek. General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. Konbuyu başlatan. Code7. Başlangıç tarihi. 14 Ağustos 2020. 7,940. STOCK ROM - HTC DESIRE 820N ANDROID 6.0.1 STOCK …TRANSLATE THIS PAGE HTC Desire 820n Android 6.0.1 Stock Rom HOMETECH HT BOOK 14B DRIVER www.yavuzcakar.com. Çevrimiçi. 2 Şubat 2017. #1. Hometech HT Book 14B Driver. Driver indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Bağlantıyı görüntülemek için ROOT - SAMSUNG GALAXY J7 PRO SM-J730F U4 …TRANSLATE THIS PAGE Merhabalar, Sevgili MobilKulüp Kullanıcıları Bugün sizlere. Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F U4-9.0 TWRP + Root + Magisk İşlemi nasıl yapılır onu anlatacağım.ÇÖZÜLDÜ
ÇÖZÜLDÜ
Reeder M7 Go 2019 Rom. S sedosi21, bu verdiğiniz likteki programıda denedim m7 go 2019 için ama yükleme başlamıyor bir türlü waiting diyor saymaya başlıyor 500 kadar sonra hata veriyor sorun nerde anlamadım.bir haftadır uğraşıyorum. yardım edecek olursa sevinirim..cihazı açtım spreadtrum SC7731c işlemciye sahip.gerekli driver ı yükledim ve 3 ayrı bilgisayarda denedim winÇÖZÜLDÜ
Bugün sizlere xiaomi redmi note 8 IMEI Repair işlemi nasıl yapılır onu anlatacağım. Bu işlemlere başlamadan önce elinizde UMT Dongle olması lazım. UMT Dongle genelde cep telefon tamir yapan yerlerde bulunur. Ücretli bir aractır.ÇÖZÜLDÜ
Çevrimdışı. 4 Şubat 2018. #1. Turkcell T50 Yazılım Yükleme Aracı. Telefonu FTM Moduna alıp bilgisayara bağlayın ve programı çalıştırıp ilerleyin. Kendisi dosyaları indirip kuruluma geçecektir. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. . WINDOWS 7'DE SÜRÜCÜ İMZALAMA KORUMASINI …TRANSLATE THIS PAGE Windows 7'de Sürücü İmzalama Korumasını Kaldırmak/Etkinleştirmek Windows 7 sürücü koruması işlemi: Normalde Windows'un imzasız yani Microsoft tarafından onaylanmamış sürücüleri kurmamanız ve bilgisayarınızın stabilitesinin bozulmaması için gereklidir. CUSTOM ROM - XIAOMI REDMI 9 (LANCELOT) IMEI …TRANSLATE THIS PAGE Xiaomi Redmi 9 (lancelot) IMEI Repair ENG Firmware SP Flash Tool (İlkBurada - Ücretsiz)
ÇÖZÜLDÜ
27 Kasım 2020. 4,649. Etiketler. imei repair xiaomi redmi 9a xiaomi redmi 9c xiaomi redmi 9t. Meta başlık: Xiaomi Redmi 9A, 9C ve 9T IMEI Onarım - Mobil Kulüp'e Özel. Meta açıklama: Xiaomi Redmi 9A, 9C ve 9T IMEI Onarım - Mobil Kulüp'e Özel. 1. ROOT - SAMSUNG GALAXY A50 SM-A505FN U4 ANDROID …TRANSLATE THIS PAGE Samsung Galaxy A50 SM-A505FN U4 Android 9.0 TWRP + Root + Magisk İşlemi nasıl yapılır onu anlatacağım. 1) Cihazınızda RMM Kilidi varsa Chimerala öncelikle. KnoxGuard yapıyoruz. Sonradan RMM Unlock yapıyoruz. 2) Aşadaki verdiğim dosyada "TWRP" İsimli Olan ROOT - SAMSUNG GALAXY J5 PRO SM-J530F U6 …TRANSLATE THIS PAGE Çevrimdışı. 8 Ocak 2020. #1. Samsung Galaxy J5 Pro SM-J530F U6 Android 9.0 Yetkisiz Root. Görseli görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. Bu root dosyası izin veya magisk manager apk yüklemenize gerek yoktur, Root gizlidir ana uygulamalarda görünmez. Root dosyasını odin ap den veya z3x box ROOT - SAMSUNG GALAXY J7 PRO SM-J730F U4 …TRANSLATE THIS PAGE Merhabalar, Sevgili MobilKulüp Kullanıcıları Bugün sizlere. Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F U4-9.0 TWRP + Root + Magisk İşlemi nasıl yapılır onu anlatacağım.ÇÖZÜLDÜ
Samsung Galaxy A50 SM-A505F Root Problemi. Mobil Kulüp'e Özel - Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F Restore Original IMEI File. Stock Firmware Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F Odin 4 Parçalı Dosyalar. Samsung Galaxy SM-A310F Flash Problemi.ÇÖZÜLDÜ
Bugün sizlere xiaomi redmi note 8 IMEI Repair işlemi nasıl yapılır onu anlatacağım. Bu işlemlere başlamadan önce elinizde UMT Dongle olması lazım. UMT Dongle genelde cep telefon tamir yapan yerlerde bulunur. Ücretli bir aractır. STOCK ROM - CASPER VIA V6X ROM 12.08.2015 Casper VIA V6X 12.08.2015 Orijinal Rom Yazılım Yükleme Aracı Sürücüler Kurulum AçıklamasıÇÖZÜLDÜ
Windows Phone 8.1 Yazılım Yükleme Yöntemi Uyarı! Telefonunuzdan Ayarlar -> Yedekleme -> bölümünden Uygulamalar+Ayarlar -> Şimdi yedekle yapmayı unutmayın. Hafıza kartı desteği olan cihazlarda işlem sırasında hata almamak için hafıza kartını mutlaka çıkaralım. Bilgisayarınızda Windows 7 ve CUSTOM ROM - XIAOMI REDMI 9 (LANCELOT) IMEI …TRANSLATE THIS PAGE Xiaomi Redmi 9 (lancelot) IMEI Repair ENG Firmware SP Flash Tool (İlkBurada - Ücretsiz)
ÇÖZÜLDÜ
27 Kasım 2020. 4,649. Etiketler. imei repair xiaomi redmi 9a xiaomi redmi 9c xiaomi redmi 9t. Meta başlık: Xiaomi Redmi 9A, 9C ve 9T IMEI Onarım - Mobil Kulüp'e Özel. Meta açıklama: Xiaomi Redmi 9A, 9C ve 9T IMEI Onarım - Mobil Kulüp'e Özel. 1. ROOT - SAMSUNG GALAXY A50 SM-A505FN U4 ANDROID …TRANSLATE THIS PAGE Samsung Galaxy A50 SM-A505FN U4 Android 9.0 TWRP + Root + Magisk İşlemi nasıl yapılır onu anlatacağım. 1) Cihazınızda RMM Kilidi varsa Chimerala öncelikle. KnoxGuard yapıyoruz. Sonradan RMM Unlock yapıyoruz. 2) Aşadaki verdiğim dosyada "TWRP" İsimli Olan ROOT - SAMSUNG GALAXY J5 PRO SM-J530F U6 …TRANSLATE THIS PAGE Çevrimdışı. 8 Ocak 2020. #1. Samsung Galaxy J5 Pro SM-J530F U6 Android 9.0 Yetkisiz Root. Görseli görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. Bu root dosyası izin veya magisk manager apk yüklemenize gerek yoktur, Root gizlidir ana uygulamalarda görünmez. Root dosyasını odin ap den veya z3x box ROOT - SAMSUNG GALAXY J7 PRO SM-J730F U4 …TRANSLATE THIS PAGE Merhabalar, Sevgili MobilKulüp Kullanıcıları Bugün sizlere. Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F U4-9.0 TWRP + Root + Magisk İşlemi nasıl yapılır onu anlatacağım.ÇÖZÜLDÜ
Samsung Galaxy A50 SM-A505F Root Problemi. Mobil Kulüp'e Özel - Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F Restore Original IMEI File. Stock Firmware Samsung Galaxy J7 Pro SM-J730F Odin 4 Parçalı Dosyalar. Samsung Galaxy SM-A310F Flash Problemi.ÇÖZÜLDÜ
Bugün sizlere xiaomi redmi note 8 IMEI Repair işlemi nasıl yapılır onu anlatacağım. Bu işlemlere başlamadan önce elinizde UMT Dongle olması lazım. UMT Dongle genelde cep telefon tamir yapan yerlerde bulunur. Ücretli bir aractır. STOCK ROM - CASPER VIA V6X ROM 12.08.2015 Casper VIA V6X 12.08.2015 Orijinal Rom Yazılım Yükleme Aracı Sürücüler Kurulum AçıklamasıÇÖZÜLDÜ
Windows Phone 8.1 Yazılım Yükleme Yöntemi Uyarı! Telefonunuzdan Ayarlar -> Yedekleme -> bölümünden Uygulamalar+Ayarlar -> Şimdi yedekle yapmayı unutmayın. Hafıza kartı desteği olan cihazlarda işlem sırasında hata almamak için hafıza kartını mutlaka çıkaralım. Bilgisayarınızda Windows 7 ve ANDROID OS | MOBIL KULÜPTRANSLATE THIS PAGE Asus MeMO Pad 7 LTE (ME7530CL) Asus MeMO Pad 7 (ME70C) Asus MeMO Pad 7 (ME70CX) Asus MeMO Pad 8. Asus MeMO Pad 8 (ME581C) Asus MeMO Pad 8 (ME581CL) Asus MeMO Pad FHD 10. Asus MeMO Pad FHD 10 LTE. Asus MeMOPad HD 7.
V12.0.4.0.QCOEUXM
Xiaomi Redmi Note 8 (EEA) TWRP Olmadan Root Dosyası - V12.0.4.0.QCOEUXM Root Merhabalar Sevgili Mobil Kulüp Kullanıcıları. Bugün sizlere TWRP Olmadan İSTEK - GENERAL MOBILE E-TAB 4 LOLLIPOP ROM İstek General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. İstek. General Mobile e-Tab 4 Lollipop Rom. Konbuyu başlatan. Code7. Başlangıç tarihi. 14 Ağustos 2020. 7,940. REEDER M8 GO SPREADTRUM SC7731E 1-SPD_Driver_R4.20.0201son yüklenecek. 2-SPD_Research_Tool_R24.0.0003 yüklenecek. 3-yardımsever arkadaşımızın paylaştığı MDF_SP7731E_S7067E_9.0_M8_GO_20200522 adlı pac dosyası indirilip.research tool üzeriden seçilip programdan play tuşuna basıldıktan sonra tabletin ses kısma tuşuna basılı tutularak usbkablosu
STOCK ROM - CASPER VIA V6X ROM 12.08.2015 Casper VIA V6X 12.08.2015 Orijinal Rom Yazılım Yükleme Aracı Sürücüler Kurulum Açıklaması STOCK ROM - AIDATA ALIM TABLET (ADT1061) ROM - …TRANSLATE THIS PAGE Aidata Android 11 FRP (Yazılım Düşürme) Stock Rom Aidata Alim Tablet ADT1061 Dokunmatik Sorununu Çözen Stock Rom. Bilgi Aidata Alim Tablet Mobil Veri Bağlantı Ayarı Kılavuzu. Bilgi Aidata Alim Tablet Kullanma Kılavuzu. Bilgi Aidata Alim Tablet (ADT1061) Rom Yükleme - Aidata Alim Tablet (ADT1061) Yazılım Atmak. Ana Sayfa. HOMETECH HT BOOK 14B DRIVER www.yavuzcakar.com. Çevrimiçi. 2 Şubat 2017. #1. Hometech HT Book 14B Driver. Driver indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Bağlantıyı görüntülemek için SP TOOL ILE SIFIRLAMADAN SONRA TELEFON AÇILMIYOR Yaş. 22. Çevrimdışı. 13 Mayıs 2021. #1. Arkadaşlar merhaba Casper E1 telefonumu sp tool ile flashlamadan önce tool dl image fail diye bir hata veriyordu logo gidip geliyordu vs. SP Tool ile sıfırlamaya kalktım komple yükledi OK işareti geldi bataryayı cıkardım sonra acmaya calıstım fakat herhangi bi tepki yok aynıtelefondan
ÇÖZÜLDÜ
Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Pro IMEI Repair (Özel Anlatım) Çözüldü. Xiaomi Redmi Note 8 Pro IMEI Repair (Özel Anlatım) Konbuyu başlatan. Soulfly. Başlangıç tarihi. 27 Aralık 2019.120,356.
BILGI - AIDATA ALIM TABLET (ADT1061) ROM YÜKLEME - …TRANSLATE THISPAGE
Aidata Alim Tablet (ADT1061) Rom Yükleme - Aidata Alim Tablet (ADT1061) Yazılım Atmak__ Menü
*
Ana Sayfa
*
Forum
Yeni mesajlar Forumlarda ara*
Neler yeni
Yeni mesajlar Yeni profil mesajlarıSon aktiviteler
*
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler Yeni profil mesajları Profil mesajlarında ara____
Giriş yap Kayıt ol __ Neler yeni __ AraARA
Her yerde Konular Bu forum Bu konu __Sadece başlıkları araKullanıcı:
Ara Gelişmiş Arama...*
Yeni mesajlar
*
Forumlarda ara
____
Menü
Giriş yap
-------------------------Kayıt ol
-------------------------* Ana Sayfa
* Forum
* Akıllı Telefon | Smart Phone* Android OS
* Xiaomi
* Xiaomi Redmi Note 9* Genel
* Akıllı Telefon | Smart Phone* Android OS
* Xiaomi
* Xiaomi Redmi Note 9* Genel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin. BILGI XIAOMI REDMI NOTE 9 IMEI REPAIR * __ Konbuyu başlatan cepacil6566 * __ Başlangıç tarihi 15 Ocak 2021* __ 511
Meta başlık: Xiaomi Redmi Note 9 IMEI Repair Meta açıklama: Xiaomi Redmi Note 9 IMEI Repair__ Yazdır
•••
DAHA FAZLA SEÇENEK
Meta etiketler
C
CEPACIL6566
ÜYE
KAYITLI ÜYE
Bu konunun sahibi
* Mesajlar 5
* Tepki puanı 2
* Puanlar 6
* Yaş 30
__
15 Ocak 2021
* __ __ __
* __
Kolay gelsin ustalar bu bl açik note 9 ve redmi 9 mtk olanlar hangi box ile işlrm yapabiluriz.yada box olmadan note 8 pro mtk işlemci gibi miuimetadan yapilirmi yada baska bir programla. AYNI KATEGORIDEN BENZER KONULAR: * 12.06 SÜRÜMDE IMEI REPAIR SORUNU * XIAOMI REDMI NOTE 9 SÜRÜM DÜŞÜRÜRKEN KAPANDI * XIAOMI REDMI NOTE 9 MIUI 12 SÜRÜM DÜŞÜRMEDEN IMEI REPAIR(İLK BIZDE)
SOULFLY
MODERATÖR
YÖNETICI
MODERATÖR
* Mesajlar 4,262
* Tepki puanı 11,321* Puanlar 301
* Konum Meksika
* Web sitesi www.romindir.comÇevrimdışı
__
15 Ocak 2021
* __ __ __
* __
* __
DFT Pro ile Note 8 Pro dan yedek almadan Direk IMEI Repairyapabilirsiniz.
EFT Pro ve Diğer Boxlar Note 8 Pro EFS Yedeği elinizde bulunmasıgereklidir.
Cevap yazmak için giriş yapınız veya kayıt olunuz.Paylaş:
__ Facebook __ Twitter__ Reddit
__ Pinterest
__ Tumblr
__ WhatsApp __
E-posta __ Link
KONU SAHIBI